Industriële stofzuigerslang

Uw flexibele stofzuigerslang koopt u bij Trios Luchttechniek

Industriële stofzuigerslangen van hoge kwaliteit zijn niet gemakkelijk om te vinden. Gelukkig weet u dat u bij Trios Luchttechniek aan het juiste adres bent voor professionele en flexibele industriële stofzuigerslangen voor iedere klus. Heeft u wel eens een speciale stofzuigerslang nodig, bijvoorbeeld voor projecten binnen uw bedrijf? Via onze webshop verkopen wij deze industriële stofzuigerslangen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben al klanten uit veel verschillende werkgebieden kunnen helpen aan de ideale industriële stofzuigerslang voor hun situatie. Heeft u nog vragen over de industriële stofzuigerslangen van Trios Luchttechniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om de ideale industriële stofzuigerslang te selecteren voor uw situatie. Zo kunt u binnen de kortste keren aan de slag met uw project!

Hoogwaardige industriële stofzuigerslang

In de webshop van Trios luchttechniek vindt u flexibele, industriële stofzuigerslangen van bijzonder hoge kwaliteit. Deze speciale stofzuigerslangen zorgen voor een optimale luchtstroom. Omdat ze knikvast zijn, ontstaan er geen lekkages en beschadigingen. Vanwege deze eigenschappen kunt u onze industriële stofzuigerslangen zelfs inzetten voor het afzuigen van granulaten, abrasieve poeders en spanen. Eerder hielpen wij al klanten uit onder andere de plastic-, hout-, metaal-, farmaceutische-, voedingsmiddelen- en keramische industrie. De speciale stofzuigerslangen van Trios Luchttechniek zijn toepasbaar in zoveel sectoren omdat ze onder andere bestand zijn tegen:

 • Oliën
 • Chemicaliën
 • Atmosferische agentia
 • En ozon

Veel van onze professionele stofzuigerslangen zijn gemaakt van polyurethaan. Polyurethaan is een zeer flexibel materiaal in vergelijking met bijvoorbeeld PE (polyetheen) en PA (polyamide), wat een groot voordeel kan zijn in een stofzuigerslang. Wilt u meer informatie over de industriële stofzuigerslangen van Trios Luchttechniek? Of wilt u graag een aantrekkelijk geprijsde offerte van ons ontvangen? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de site.

De voordelen van een industriële stofzuigerslang

Bent u werkzaam als vakman in de plasticindustrie, de houtindustrie, de farmaceutische industrie of de voedingsindustrie? Dan heeft u vast wel eens een klus waarvoor het handig is om een industriële stofzuigerslang te gebruiken. Wij zetten graag de voordelen op een rij van het gebruiken van een speciale stofzuigerslang van Trios:

 • Vanwege de gladde binnenkant profiteert u van een optimale luchtstroom
 • Wij verkopen zelfs antistatische industriële stofzuigerslangen!
 • Onze slangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters
 • Door de flexibiliteit van de slang heeft u optimale bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen

Of uw oude professionele stofzuigerslang nu kapot is, of dat u er nog niet eerder een heeft aangeschaft. Uw industriële stofzuigerslang kunt u het best kopen via de webshop van Trios Luchttechniek. Bij Trios bent u er namelijk van verzekerd dat u een hoogwaardige industriële stofzuigerslang in handen krijgt die bijzonder slijtvast is.

Polyurethaan slang PU-M

Het assortiment van Trios

In de webshop van Trios luchttechniek vindt u verschillende soorten industriële stofzuigerslangen. Wij verkopen bijvoorbeeld onder andere de PU-M, de PU-S en de PU SVK robuust slangen. Deze speciale stofzuigerslangen zijn allen zeer sterk en worden standaard wordt geleverd in lengtes van 5 of 10 meter. De industriële stofzuigerslangen van Trios hebben een ingebouwde verenstalen spiraal en zijn zeer geschikt voor het opzuigen van abrasieve materialen zoals spanen, granulaten, vloeistoffen en gasvormige media. Zo vindt u bij Trios de ideale professionele stofzugierslang voor iedere klus. Heeft u nog een oude stofzuigerslang die van de tape aan elkaar hangt? Vervang deze dan door een hoogwaardig exemplaar uit onze webshop!

Knikvaste stofzuigerslangen

Voor een industriële stofzuigerslang moet u zijn bij Trios. De slangen van Trios Luchttechniek zijn namelijk inwendig glad, versterkt, knikvast, flexibel slijtvast en goed bestand tegen chemicaliën. Dit maakt ze zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen binnen de afzuigtechniek. De industriële stofzuigerslangen in onze webshop zijn veelal vervaardigd uit polyurethaan en ze kunnen temperaturen aan van tussen de -40 en 90 graden celcius. De stofzuigerslangen kunnen geleverd worden met uiteenlopende inwendige diameters. Zo zit er altijd het formaat tussen dat past bij uw project. Onze experts denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw bedrijf. Schroom dus niet om contact met u op te nemen.

Hulpstukken voor uw industriële stofzuigerslang

Trios Luchttechniek helpt u graag met een oplossing op maat voor de specifieke situatie met uw bedrijf. Daarom verkopen wij via onze webshop een heleboel handige hulpstukken en accessoires voor uw industriële stofzuigerslang. Zo vindt u alles wat u nodig hebt in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan wall end en tool end koppelingen, borstelmondstukken, koppelstukken, rubberen zuigmonden, spleetzuigers, vloermondstukken, stofzuighulpstukken, reducters, slangmoffen, verbindingsstukken, zuighulpstukken en vacuüm begrenzers. De meeste van deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er altijd een aansluit op uw industriële stofzuiger. Zo verkopen wij onder andere hulpstukken sets van bijvoorbeeld 51 millimeter of 38 millimeter. Weet u niet zeker welke hulpstukken er het meest geschikt zijn voor uw industrIële stofzuigerslang? Vraag dan om advies bij onze ervaren medewerkers.

De voordelen van Trios Luchttechniek

Vele tevreden klanten hebben hun speciale stofzuigerslang al besteld via onze webshop. Wanneer u ervoor kiest om uw industriële stofzuigerslang bij ons te bestellen, dan profiteert u van een aantal voordelen:

 • Trios levert duurzame producten van de hoogste kwaliteit
 • Wij komen met oplossingen op maat voor uw bedrijf en voorzien u graag van persoonlijk advies
 • Onze professionele stofzuigerslangen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen
 • De stofzuigerslangen in onze webshop zijn zeer aantrekkelijk geprijsd
 • Onze klantvriendelijke medewerkers staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen over onze producten

Genoeg redenen om uw PU slangen te bestellen via de webshop van Trios Luchttechniek! Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor uw bedrijf? Wij helpen u graag om de perfecte PU slang voor uw bedrijf te selecteren.

uni e13 s

Oplossingen voor iedere situatie

Ieder project vereist een andere oplossing, daarom adviseren wij u graag over welke industriële stofzuigerslang u het best kunt inzetten in uw situatie. Omdat wij onze hoogwaardige producten graag beschikbaar willen stellen voor zowel grote als kleinere bedrijven, verkopen wij onze industriële stofzuigerslangen tegen zeer scherpe prijzen. Benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen? Vraag dan een offerte aan het via online formulier op onze site.

Contact opnemen met Trios Luchttechniek

Heeft u nog vragen over onze speciale industriële stofzuigerslangen? Wilt u advies over uw specifieke situatie, of wilt u graag een offerte op maat van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. Via het online contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Heeft u liever telefonisch contact? Dat kan! U kunt bellen naar: 079-3600108. Uiteraard zijn wij ook per mail bereikbaar. Stuur uw mail naar: info@polyurethaanslangen.nl. Een hoogwaardige industriële stofzuigerslang koopt u bij Trios Luchttechniek.